heuvelland maastricht parkstad west midden noord

Over Limburg zoekt docenten

Limburg zoekt docenten!

Zo heet de is de vacaturesite van Limburgs Voortgezet Onderwijs. LVO is de grootste werkgever in het voortgezet onderwijs in Limburg en daarom zijn er altijd vacatures. We hebben interessante banen voor docenten, maar ook voor onderwijs ondersteunende functies. In heel Limburg, van Maastricht tot Venray.


Uitstekend onderwijs

De komende jaren gaan veel docenten met pensioen. Dat zijn vooral eerstegraads docenten, academisch opgeleide mensen die in de bovenbouw van het havo en het vwo lesgeven. We anticiperen daar nu al op door getalenteerde docenten te werven om onze 28.000 leerlingen uitstekend onderwijs te bieden.

 

Tekortvakken

Er zijn bepaalde vakken waarvoor we een structureel tekort aan docenten hebben. Het tekort zal de komende jaren toenemen. In het eerstegraads gebied gaat het om natuurkunde, biologie, wiskunde, scheikunde, economie, ANW, Nederlands, klassieke talen, Engels, Duits en Frans. Tweedegraders zijn vooral nodig voor Engels, wiskunde en natuurkunde.

 

LVO geeft Limburg toekomst

Onderwijs is onze core business: uitstekend onderwijs, tevreden leerlingen en tevreden ouders. We realiseren ons maar al te goed dat uitstekend onderwijs alleen tot stand komt met goed opgeleide en gemotiveerde docenten. En vooral ook tevreden personeel. Daarom bieden we onze mensen zo veel mogelijk kansen om zich te blijven ontwikkelen. Tegelijkertijd zoeken we naar nieuwe professionals die samen met ons onze scholen en daarmee LVO nog sterker kunnen maken. Lees meer over onze ambities.

> bekijk alle vacatures

‘LVO geeft
Limburg
toekomst!’

> meer over LVO

Houd mij op de hoogte

*
*

Limburg zoekt is een initiatief van LVO

sitemap · disclaimer · privacystatement