heuvelland maastricht parkstad west midden noord

Privacy Statement

Privacyverklaring

Als je besluit je gegevens op de website http://www.limburgzoektdocenten.nl achter te laten, dan geef je Limburgs Voortgezet Onderwijs daarmee uitdrukkelijk toestemming om je gegevens te gebruiken bij het vinden van passende baan binnen onze organisatie. Limburgs Voortgezet Onderwijs gaat vertrouwelijk om met je gegevens en zal deze niet ter beschikking stellen aan een derden.

Statistieken

Van de website worden statistieken bijgehouden. Deze rapportages geven slechts algemene gegevens over het aantal (unieke) bezoekers, de meest populaire onderdelen van de website, de tijdsduur per bezoek et cetera.

Beveiliging en kwaliteit van de informatie

Onze bedoeling is de kwaliteit en integriteit van de persoonlijke informatie te bewaken. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

Links naar andere sites

Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites.

LVO behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

> bekijk alle vacatures

Wil jij een goed vooruitzicht?

> lees meer

‘LVO geeft
Limburg
toekomst!’

> meer over LVO

Houd mij op de hoogte

*
*

Limburg zoekt is een initiatief van LVO

sitemap · disclaimer · privacystatement