heuvelland maastricht parkstad west midden noord

Het College

Weert

Welkom op Het College

Welkom op Het College! Onze twee locaties in Weert en Budel zijn kleinschalig opgezet. Met alle ruimte voor het breed ontwikkelen van jouw talent. Zo hebben we een Technasium, Breakout: kunst & cultuur, Tweetalig Onderwijs, een internationale focus en zijn we een TopSport School. Als leerling en docent kan je al je ambities kwijt op Het College!

Lees meer

 

> Bekijk de website van Het College

Vacatures Het College

    Er zijn op dit moment geen vacatures bij Het College. Wil je toch graag solliciteren bij Het College? Stuur een e-mail naar mobiliteitsbureau@stichtinglvo.nl met een motivatie en CV.

    Bekijk hieronder alle andere vacatures van het Limburgs Voortgezet Onderwijs:

> bekijk alle vacatures

Testimonials

Harrie Staals
Teamleider bovenbouw vmbo basis/kader Het Kwadrant


We stimuleren elkaar vanuit een open en positieve houding

Het Kwadrant is een gezellige school waar de leerling centraal staat. Daar werken we elke dag in teams voor samen. We hebben een relatief jonge en dynamische club docenten. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Beginnende docenten worden de eerste twee jaar begeleid door een coach. Zelfreflectie vinden we heel belangrijk. We nemen regelmatig lessen van elkaar over, bespreken lessen met elkaar in vakgroepen of nemen een kijkje in een andere les. Vanuit een open en positieve houding stimuleren we elkaar op die manier. Als het gaat over lesgeven zijn we op het Kwadrant praktisch ingesteld. Er zijn veel praktijkprojecten zowel binnen als buiten de school. Daarmee geven we leerlingen inzicht in de kansen op de arbeidsmarkt in de regio en tools mee die nodig zijn. De leerlingen worden daarbij goed begeleid door een coach, die samen met hun ouders, een belangrijke rol speelt bij de schoolloopbaan.

Lees meer

 


> Bekijk meer testimonials

Wil jij een goed vooruitzicht?

> lees meer

LVO Weert

Houd mij op de hoogte

*
*

Limburg zoekt is een initiatief van LVO

sitemap · disclaimer · privacystatement