heuvelland maastricht parkstad west midden noord

Het College

Weert

Welkom op Het College

Welkom op Het College! Onze twee locaties in Weert en Budel zijn kleinschalig opgezet. Met alle ruimte voor het breed ontwikkelen van jouw talent. Zo hebben we een Technasium, Breakout: kunst & cultuur, Tweetalig Onderwijs, een internationale focus en zijn we een TopSport School. Als leerling en docent kan je al je ambities kwijt op Het College!

Lees meer

 

> Bekijk de website van Het College

Vacatures Het College

    Er zijn op dit moment geen vacatures bij Het College. Wil je toch graag solliciteren bij Het College? Stuur een e-mail naar mobiliteitsbureau@stichtinglvo.nl met een motivatie en CV.

    Bekijk hieronder alle andere vacatures van het Limburgs Voortgezet Onderwijs:

> bekijk alle vacatures

Testimonials

Mariëlle van Hertum
Docent Engels en Spaans en coördinator begaafdheidsprofiel Het College


Samen actief: dat is het idee!

Op Het College heerst een gemoedelijke sfeer. De docenten en leerlingen gaan plezierig met elkaar om. Onze school is open, licht en modern. Een heel bijzonder gebouw! Helemaal passend bij onze manier van lesgeven: leerlingen hebben hun eigen leertraject en veel verantwoordelijkheid. Ons onderwijs is helemaal afgestemd op persoonlijke ontwikkeling. We geven les in domeinen: bijvoorbeeld Spaans en Engels tegelijkertijd. De leerlingen werken dan in groepjes en in hun eigen tempo. Zo helpen we elkaar. Samen actief: dat is het idee! Als docent blijft lesgeven zo uitdagend. Je levert meerwaarde op een hele andere manier. Voor nieuwe docenten is dat in het begin wel even spannend. Maar we helpen je graag op weg!

Lees meer

 


> Bekijk meer testimonials

Wil jij een goed vooruitzicht?

> lees meer

LVO Weert

Houd mij op de hoogte

*
*

Limburg zoekt is een initiatief van LVO

sitemap · disclaimer · privacystatement